PÅ UTKIKK ETTER GODE AVTALER?

På denne siden vil du finne lenker til nettsider som har spesielle tilbud på f.eks 3D modeller eller materialer. Lenkene kan inneholde affiliate lenker. Jeg har kjøpt produkter fra samtlige av disse nettsidene og kan anbefale de alle. Meld deg på nyhetsbrevet og få e-post med oppdateringer på hvor det er salg.

Siden ble sist oppdatert 26.01.19

VIZPARK

VIZPARK er et forholdsvis nytt firma (2011) i Tyskland som spesialiserer seg på vegetasjon, HDRI (himmel) og materialer. De har sitt eget program som kalles OMITILES. I dette programmet kan du lage dine egne materialer basert på et geometrisk mønster og som passer inn i flisformat. De fokuserer på 3DS MAX som verktøy og nettsiden bærer preg av dette. Materialene får som jpg filer og modellene fås i .max, .obj, .fbx, GrowFX,  MODO, CINEMA 4D og LightWave.

De har nylig utvidet og tilbyr nå også filformater for Sketchup og Artlantis i noen av sine pakker.

Jeg har selv investert i programmet OMNITILES og kjøpte i tillegg samlepakken VP Complete. Siden jeg benytter meg av Lumion som renderprogram kjøpte jeg .fbx pakken. Det er den billigste pakken av dette produktet.

TILBUD:

Ca 40 % på betaversjon av OMNITILES

Rabatt ved kjøp av komplette pakker.

Du får også lojalitetspoeng hver gang du handler noe som du kan benytte ved neste kjøp.

Gå til nettside

CGAXIS

CGAXIS er et polsk firma (stiftet 2009) som har spesialisert seg på 3d modeller for visualisering av arkitektur og spesielt interiør og møbler. De tilbyr også komplette scener for brukere av 3DS MAX, HDRI (himmel), vegetasjon og materialer. De tilbyr modeller i følgende filformater: 3DS MAX, max Vray, Max Mentalray, Cinema 4D, Cinema 4D Vray, fbx og obj.

Jeg har selv investert i fordelsprogrammet deres som de kaller «CGAxis plan – the Netflix™ of 3D artists«. Jeg har da valgt «Unlimited» som gjør at jeg kan laste ned et ubegrenset antall materialer og 3D modeller fra deres katalog på ca 4000 modeller for kun USD 349. Denne planen gir meg langt mer for pengene enn om jeg skulle kjøpt en av pakkene deres. Scener er ikke med i fordelsprogrammet deres, men siden jeg ikke benytter meg av 3DS Max så er ikke dette av interesse for meg.

TILBUD:

Spar penger på å kjøpe pakker.

Spar enda mer på å kjøpe en av fordelsprogrammene deres.

Registrer deg som kunde og du får hyppige tilbud om pakker til kraftig nedsatt pris. Tilbud varer normalt bare noen få dager.

3d illustrasjoner CGAxix complete 11 black friday
Gå til nettside

VISHOPPER

Vishopper har spesialisert seg på utklipp av 2D mennesker, vegetasjon, himler og bakgrunner. De leverer filene i photoshopformat og med skygge på eget lag så man kan enkelt arbeide med disse filene i photoshop etter at man har laget en render.

TILBUD

Det er mange gratisbilder man kan laste ned.

Man kan kjøpe bildene enkeltvis og betale 5 dollar stykket eller man kan kjøpe kredit og presse prisen ned til 0.4 dollar pr figur. Her lønner det seg å forhåndsbetale for kreditter.

Det som ikke lønner seg er unlimited downloads. Det er fordi biblioteket deres er ikke stort nok til at det er forsvarlig med denne summen. Da er det bedre å kjøpe 2000 kreditter…noe som du vil bruke lang tid på å bruke opp.

Gå til nettside

RENDERPEOPLE

Renderpeople har spesialisert seg i å lage 3D modeller av mennesker. Disse fås i forskjellige formater og kan settes direkte inn i ditt renderprogram. Da slipper du å etterarbeide dine render med mennesker som både kaster skygge og får skygge kastet på seg. Når modellene står i renderprogrammet vil de automatisk få korrekt skygge og fargemetning som resten av illustrasjonen. Dette er min favoritt måte å putte mennesker inn i programmet.

Jeg har invester i en del av disse modellene og er spesielt fornøyd med at i tillegg til materialfil følger det også med maskeringsfiler av de ulike elementene i figurene så man lettere kan endre farger på f.eks en jakke eller håret til noen og man får dermed flere modeller ut fra samme modell.

TILBUD

Kvantumsrabatt ved kjøp av flere modeller. Maks rabatt er 45% (+24 modeller)

3d illustrasjoner - render mann med gitar
3d illustrasjoner - render jente i hvit kjole
3d illustrasjoner - render hund
Gå til nettside

MAXTREE

Maxtree er et firma som har spesialisert seg på 3D vegetasjon. De har filer i formatene 3ds Max, fbx og GrowFX.

Jeg har investert i noen av samlingene deres (fbx filer). Modellene er fine, men hele settet kommer med alle materialene samlet i en mappe og navn på materialer som ikke stemmer med materialnavnet på modellene. Jeg brukte derfor meget lang tid på å koble materialer første gang jeg åpnet de i Lumion. De får pluss for at de ikke har flere modeller i samme fil og har de har plassert origo (grippunkt) på et fornuftig sted pr plante.

TILBUD

De kjører normalt tilbud når de lanserer en ny samling av modeller.

EVERMOTION

Evermotion er et polsk firma som er en tungvekter innen bransjen. De har mer en bare en butikke med 3d modeller. På deres nettsider vil du finne artikler, tutorials, forum og gallerier. Denne siden er hyppig brukt. Her får du det meste av 3D modeller.

Jeg har kjøpt en del av disse modellene. Det er fine modeller så lenge man kjøpe av de som er laget de siste årene. Modeller som er over 10 år gamle er av mye dårligere kvalitet (det er de samlingene som koster 60 og ikke 120 eruo). Modellene er ofte store modeller da de er såpass detaljerte.

TILBUD

De har ofte sesongtilbud (påske, sommer, black friday) med gode rabatter.

Ved kjøp av samlinger får man 17% rabatt ved kjøp av minst 5 stk og 20% rabatt ved kjøp av minst 10 stk.

DESIGN CONNECTED

Design connected har spesialisert seg på møbler. Dere modeller er av høy kvalitet og ved å benytte seg av fordelsprogrammet deres kan man komme ned i priser på 2,75 euro pr modell (fullpris 24 euro). Noe som er ekstremt billig for så gode modeller. Melder du deg på nyhetsbrevet får du også en gratis modell i uken. De sender hyppige e-poster med slike gratis modeller. I tillegg kjører de månedskampanjer med kvantumsrabatt ved bruk av promokoder.

Jeg investerte i en måneds abonnement og lastet ned 36 modeller som jeg er meget fornøyd med.

TILBUD

I januar er kampanjen 2 modeller med 35% rabatt eller 3 modeller med 40% rabatt.

CG CONNECTED

CG connected er søstersiden til Design connected. Denne siden fokuserer mer på dekor og ikke møbler.

Jeg har kjøpt gardiner fra denne siden og er meget fornøyd med de. Jeg liker spesielt at de har Sketchup modeller for det gjør det så mye enklere å foreta mindre justeringer på f.eks høyden eller gardinstengene.

TILBUD

De kjører normalt ingen tilbud annet enn Black Friday tilbud. Der har heller ingen kvantumsrabatt.

BENTANJI

Bentanji selger 3D modeller av høy kvalitet.

TILBUD

De har sjelden tilbud, men ved å forhåndsbetale for kreditter kan man spare inntil 25 %

  • 3D illustrasjoner 6 photoshop teknikker alle 3D illustratører bør kjenne til

  • lage 3D illustrasjoner